Yankee Candle en WoodWick koop je bij de specialist: Sensationalhome.nl!

€ 0,00

Yankee Candle Blue Twilight Storm Geurkaars Large Jar Candle (150 branduren)

OF

Beschikbaarheid: In voorraad

Nu: € 22,31

Adviesprijs: € 29,95

Onze prijs: € 29,75

Yankee Candle Blue Twilight Storm - 


De toptonen van hout, zwarte peper, zoete sinaasappel en elemi (Elemi is de essentiële olie uit de hars van een hoge boom uit de Filippijnen. De lichtgele olie geurt kruidig en fris met wat citroen en peper.)zijn vrij verbluffend en laten een soort van stilte zien voor de storm. Ze zijn pittig en zoet tegelijk, ontspannend maar met het onmiskenbare gevoel dat er iets komt. De middelste tonen van kruidnagel, nootmuskaat en blauwe spar zijn pittiger en herinneren je aan een schemerige storm die begint, met regen en winden en de onmiskenbare kracht van de natuur die zacht en krachtig doorkomt.De basistonen van zwarte sesam, patchouli en balsem voegen een vleugje van een soort van cologne-achtige smaak toe, die zowel ontspannend als verrassend is en de stervende schemeringstorm representeert als deze afneemt.


 De Yankee Candle Blue Twilight Storm Large Jar heeft tot wel 150 branduren en wordt geleverd in de kenmerkende klassieke glazen pot. Deze pot past in ieder interieur. Denkt u eraan om de lont kort (3 mm) te houden, hierdoor gaat de kaars niet walmen en gaat hij langer mee. Yankee Candle Blue Twilight Storm is een Fresh geur die het hele jaar rond gebrand kan worden.


Merk: Yankee Candle

Product: Yankee Candle Blue Twilight Storm Geurkaars Large Jar


Jaar van uitgifte: 2018


Gebruikstips en veiligheidsvoorschriften:


Brand de kaars nooit verder dan 12 mm van de bodem. Het glas kan heet worden en barsten. De hete wax kan dan brand veroorzaken.


Zet de kaars altijd op een warmte-resistente ondergrond.


Als de kaars gaat walmen, maak deze dan uit en knip de lont tot 3 mm en steek hem opnieuw aan.


Brand nooit kaarsen uit het zicht.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Copyright © 2019 Sensationalhome.nl Realisatie: Webjezelf | Ontwerpjezelf
web-monitoring-ok